Το σχολείο μας

Φιλοσοφία

Πρωταρχικός ο ρόλος του παιχνιδιού και ο ακρογωνιαίος λίθος του εκπαιδευτικού μας συστήματος καθώς μέσα από αυτό τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, κοινωνικοποιούνται, εξερευνούν, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα μας στηρίζεται σε 7 σημεία εκπαίδευσης τα οποία στηρίζουν το κάθε παιδί στην εξελικτική του διαδικασία ενώ ταυτόχρονα στοχεύουν στην κατάκτηση γνώσεων, στην απόκτηση εμπειριών και κοινωνικών δεξιοτήτων στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, στην ανάγκη τους για εξερεύνηση, παιχνίδι και δημιουργία.
Kindori

Χαρούμενο Περιβάλλον

Εξειδικευμένο Πρόγραμμα

Δημιουργικό μάθημα

Παιχνίδι

Ιδιοκτητρια - Εκπαιδευτικος

Σταυρούλα Καφετζή

Είμαι Νηπιαγωγός και σπούδασα στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ με ειδικότητα στην Ψυχολογία και στην Ειδική Αγωγή. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου πορείας έκανα την πρακτική μου άσκηση σε νηπιαγωγεία, σχολεία και Ιδρύματα Ειδικής Αγωγής. Εξειδικεύτηκα στο σύστημα Braille στην Σχολή Τυφλών στην Θεσσαλονίκη, στην Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Ενσυναίσθηση στο Πανεπιστήμιο Εκπα.

Πως να κάνετε εγγραφή το παιδί σας;​

Κάντε εγγραφή το παιδί σας στο κέντρο προσχολικής αγωγής "1000" Χρώματα συμπληρώνοντας
τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα εγγραφής.