Βρεφικό

ενα τμημα προσαρμοσμενο στο παιδι σασ

Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά για να νιώσουν οικειότητα και ασφάλεια. Το πρόγραμμα μας είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο στο πρόγραμμα και στις ανάγκες κάθε παιδιού με δραστηριότητες που βασίζονται στα ενδιαφέροντα τους, σύμφωνα με το ηλικιακό τους επίπεδο.Μουσικοκινητικά παιχνίδια, ανάγνωση παραμυθιών,αισθητηριακά και βιωματικά παιχνίδια,εξατομικευμένα προγράμματα(kids lab), παιχνίδια στον χώρο της τάξης αλλά και στην αυλή απαρτίζουν την καθημερινότητα των παιδιών.

Το Βρεφικό τμήμα χωρίζεται σε Α’ Βρεφικό που περιλαμβάνει τις ηλικίες 2 μηνών έως 1 έτους και Β’ Βρεφικό που είναι 1 έως 2 έτους. 

7 ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 1. Kids Lab: Εξατομικευμένο πρόγραμμα με στόχο την βελτίωση κάθε παιδιού σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.
 2. Αισθητηριακό Παιχνίδι: Messy play, Sensory play και κάθε είδους αισθητηριακά παιχνίδια συμβάλλουν στην κοινωνικοσυναισθηματική μάθηση του παιδιού και στην ελεύθερη έκφραση του.
 3. Παιχνίδι: Πρωταρχικός ο ρόλος του, ένας δεύτερος "εκπαιδευτικός" στην όλη διαδικασία της μάθησης.
 4. Πολλαπλή Νοημοσύνη: Κάθε παιδί μπορεί να αναπτύξει όλους τους τύπους νοημοσύνης σε επαρκή βαθμό με την κατάλληλη υποστήριξη, ενθάρρυνση και καθοδήγηση. Λεκτική/ Γλωσσική Νοημοσύνη, Λογικό- μαθηματική νοημοσύνη, Χωρική ή Χωροταξική Νοημοσύνη, Σωματική -Κιναισθητική Νοημοσύνη, Μουσική Νοημοσύνη, Φυσιοκρατική ή Νατουραλιστική Νοημοσύνη, Διαπροσωπική Νοημοσύνη, Ενδοπροσωπική Νοημοσύνη, Συναισθηματική Νοημοσύνη.
 5. Αυτορρύθμιση: Διαχείριση συναισθημάτων και πράξεων μέσω της σωστής καθοδήγησης, της υπομονής και της ενθάρρυνσης.
 6. Ανακαλυπτική Μάθηση: Βιωματικό Παιχνίδι, συμβολικό παιχνίδι, κηπουρική και πειράματα βοηθούν στην κατανόηση του κόσμου γύρω τους.
 7. Συναισθηματική Αγωγή: Η αναγνώριση των συναισθημάτων του παιδιού κι η επίγνωση τους από το ίδιο, η βοήθεια να τα εξωτερικεύσει, η καθοδήγηση και η συναισθηματική ακρόαση από τους εκπαιδευτικούς συμβάλουν στην ψυχοσύνθεση του παιδιού.
 • 8:00 - 16:00
 • Δευτέρα - Παρασκευή
 • 2 μηνών- 12 μηνών, 12 μηνών-2 ετών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά για να νιώσουν οικειότητα και ασφάλεια. Το πρόγραμμα μας είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο στο πρόγραμμα και στις ανάγκες κάθε παιδιού.
 • 2310 341 028
 • info@xiliaxromata.gr
 • Ολύμπου 74, Πανόραμα 552 36
Επικοινωνία